Om företaget

Om företaget

flygbild

Mätinstrument för tryck och temperatur

Rexotherm AB är en ledande europeisk tillverkare av tryck- och temperaturinstrument med tillhörande kompletterande produkter. Vår tillverkande enhet är högt mekaniserad samt automatiserad och erbjuder produkter av hög kvalitet och marknadsmässigt konkurrenskraftiga priser. Vi kan erbjuda certifikat i alla tillämpliga utföranden och normer.

Vi levererar till OEM, återförsäljare samt slutförbrukare inom VVS, tillverknings- och processindustrin samt marina tillverkare/leverantörer världen över. Dessutom svarar vi för en omfattande verksamhet som legoleverantör inom skärande bearbetning.

Produktion i Sverige

Vi är en ledande europeisk tillverkare av tryck- och temperaturinstrument med tillhörande produkter och bedriver verksamhet i egen tillverkande fabrik i Sverige, något vi inom vår bransch blir alltmer unika om.

Global Distribution

Hälften av vår produktion exporteras. Vi förfogar över ett nätverk av agenter och distributörer världen över som står till tjänst för alla våra kunder oavsett land.

Kostnadseffektivitet genom automatisering

Genom användning av automatiserad produktionsutrustning och den senaste IT-tekniken kan vi tillverka produkter av högsta kvalitet och till priser som är internationellt konkurrenskraftiga.

Kvalitet / Utveckling

Vi är ackrediterade enligt ISO 9001:2008 och svarar för design, utveckling och tillverkning av avancerad produktionsutrustning inom egen verktygsavdelning.

Kundservice

Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar med en organisation som är utformad till att leverera högsta kundnöjdhet. Vi kan svara upp mot våra kunders krav på utveckling, tillverkning, lagerhållning, paketering, transport, pris och kvalitet.

Produktion sedan 1944

Ständig tillväxt har uppnåtts genom inriktning på mekaniserad tillverkning och en hög nivå på kundservice. Detta har varit företagets ledstjärnor sedan starten 1944. Företaget är idag familjeägt.
 

Rexotherm AB P.O. Box 817 SE-565-18 Mullsjö +46 (0) 392 377 00 info@rexotherm.com